Beste bezoeker,

Natuurpunt Bree is een regionale afdeling van Natuurpunt vzw , vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Onze activiteiten situeren zich vooral in het Noord-Noordoosten van de Provincie Limburg (tegen de Nederlandse grens) en dit rond de A-beek die als een rode draad in het gebied loopt.

Natuurpunt Bree beheert er o.a De Luysen, Sint-Maartensheide, Mariahof en de A-beek. Op 19 juni werd ons Natuur.huis "Mariahof" officieel geopend. Voorlopig is het Natuur.huis "Mariahof" enkel geopend op zondagnamiddag van 14u tot 17u. Vanuit dit centrum kunnen diverse wandelroutes aangevat worden en tijdens de openingsuren op zondagnamiddag kan je in deze ruimte terecht voor allerhande informatie. Tijdens deze uren bieden onze vrijwilligers u graag een drankje aan tegen democratische prijzen.

De wandelroute over het knuppelpad moet u zeker in de wandelschoenen hebben. Deze route brengt u langs de mooiste plekjes van ons gebied en ook een halte in onze kijkhutten mag op deze route zeker niet ontbreken. Dus….. zeker redenen genoeg om binnenkort eens af te zakken naar Natuurpunt Bree, Mariahofstraat 51, 3960 Bree. Telefoon van ons Natuur.huis "Mariahof" is 089/24.61.21